Hallo. Wij zijn Coolioo! 🙂

Bij ons vind je alles om gezond te leven. Met een focus op voeding, populaire en bekende dieten, maar ook allerlei manieren om fit te worden of te blijven.

Dit doen we door je gratis tips te geven, maar ook door je unieke e-books aan te bieden. Deze kun je voordelig aanschaffen, zodat je op jouw eigen manier en in jouw eigen tempo kunt bereiken wat je doel is.

Fit worden in het algemeen bijvoorbeeld, maar ook gewoon afvallen, aankomen of je gewicht behouden. 

En wellicht heb je een specifiek doel. Suikvrij leven bijvoorbeeld of wil je jouw cholesterol verlagen? Regelen we voor je. Dan hoef je geen medicijnen meer te gebruiken of een stuk minder. Maar vraag dat wel altijd even aan je arts natuurlijk. Gezond worden en blijven begint met gezond verstand.

Historie

ups en downs

ī’–

Hoe het begon

Te zwaar, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol. Misschien heb je een van die dingen ook of wil je gewoon sterker worden of op gewicht blijven. Kan allemaal en wij hebben de kennis in huis om daarbij te helpen, maar dit was voor ons het beginpunt.

ī‰

Waar we nu staan

Hard onderweg, afgevallen en sterker geworden, maar bovenal een nieuwe gewoonte aangeleerd. Eigen ervaring Ên de wetenschap leert ons dat dit een van de lastigste dingen is om in je systeem te krijgen, omdat het tussen de 21 en 60 dagen kost voor je brein om nieuwe routines als normaal te gaan zien.



Wat er moeilijk was

Beginnen is eigenlijk niet zo moeilijk, maar volhouden wel en dan met name hetgeen je jezelf moet aanleren. Want je weet best wat gezonde voeding is, maar waarschijnlijk niet wat bij jou past en bijvoorbeeld hoeveel eiwitten jij specifiek nodig hebt.



Waar we naartoe willen

Weer gezond worden en dat een leven lang blijven. Gelukkig geeft iedereen daar een eigen betekenis aan, want voor de een is aankomen belangrijk en voor de ander juist afvallen. Of op gewicht blijven, maar dan net even fitter zijn. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen daarbij te helpen. Elke dag weer! 🙂